Skyrocket je
producten!

Verkopen via Bol.com

Bol.com heeft zich ontpopt als een van de meest toonaangevende e-commerce platforms in Nederland en België. Met een breed scala aan producten en miljoenen bezoekers per maand, biedt Bol.com ondernemers een unieke kans om hun producten aan een groot publiek te presenteren. Wanneer je wil starten met verkopen via Bol.com, zul je al snel merken dat je niet de enige bent die dit heeft bedacht. Het is dan ook de kunst om op te vallen zodat een bezoeker voor jouw product kiest in plaats van dat van een concurrent. Benieuwd hoe je kunt beginnen met verkopen via Bol.com? We leggen het je graag uit aan de hand van de volgende stappen:

 

Amazon FBA

Meer omzet en winst behalen op Bol?

Ecomrocket heeft jarenlang succesvol ervaring met het helpen van verkopers op Bol.com. Besteed je content uit aan echte professionals en zie je verkopen stijgen!

Stap 1: Registreer je als verkoper op Bol.com

Het starten op Bol.com begint met een eenvoudige registratie als verkoper. Vul de benodigde bedrijfsinformatie in en krijg toegang tot jouw eigen account. Hier kun je jouw producten toevoegen, voorraad beheren en inzicht krijgen in jouw verkopen.

Stap 2: Optimaliseer je productvermeldingen

De titels en de beschrijving
Een goede producttitel en een uitgebreide beschrijving zijn essentieel om succesvol te verkopen via Bol.com. Gebruik relevante keywords en zorg dat jouw beschrijvingen duidelijk en volledig zijn. Belangrijk is het benoemen van specificaties, voordelen en wat jouw product uniek maakt.

Fotografie
Kwalitatieve foto’s maken jouw producten aantrekkelijker. Zorg voor professionele en duidelijke afbeeldingen die jouw producten goed weergeven. Hieronder kun je zien hoe we dit bij Ecomrocket doen.

Stap 3: Prijsstrategie en de concurrentie

Om op te vallen op Bol.com is een slimme prijsstrategie nodig. Bekijk wat je concurrenten doen en pas op basis daarvan zo nodig je prijzen aan. Promoties en kortingen kunnen ook helpen om meer te verkopen. Denk bijvoorbeeld aan een stapelkorting.

Stap 4: Voorraadbeheer en Logistiek

Goed voorraadbeheer is belangrijk voor een positieve klantbeleving. Bol.com’s Logistiek via Bol kan je helpen met levering en retouren, wat ook je zichtbaarheid op het platform ten goede komt.

Stap 5: Klantenservice en feedback

Goede klantenservice bouwt een sterke reputatie op Bol.com. Positieve reviews zijn goud waard, dus stimuleer tevreden klanten om feedback te geven.

Verkopen op Bol.com met Ecomrocket

Verkopen op Bol.com vraagt om een strategische aanpak en inzet. Door bovenstaande stappen te volgen, leg je een stevig fundament voor je Bol.com winkel en kun je jouw online onderneming succesvol laten groeien. Heb je moeite om een listing te maken of lukt het je niet om de juiste afbeeldingen te kiezen? Bij Ecomrocket zijn we gespecialiseerd in het maken van listings!

Bij Ecomrocket helpen we kleine en grote merken

Maak vrijblijvend kennis met ons

Vragen? Of maak je liever met ons kennis
door middel van een videogesprek?

Geloof niet alleen ons

Wouter Diederen
Wouter Diederen
2023-07-15
Ontzettend sterke listings gemaakt. Conversie hoger dan gemiddeld en erg veel eenheid van design. Instructies worden goed begrepen en aanpassingen snel verwerkt. Enorm tevreden!
Sander Verburg
Sander Verburg
2023-07-15
Luistert goed naar wat je wil en is zeer creatief
Bloosy Love
Bloosy Love
2023-07-14
Snelle service. Goede kwaliteit. En een makkelijke communicatie!
Robin De groene
Robin De groene
2023-06-13
Mooie listing gemaakt en super snel, top!
Tieskeee
Tieskeee
2023-05-22
Geweldige service, Bart met zijn team maakt super listings. Aanrader.
Scroll naar boven