Zakelijk verkopen via Bol?

Zakelijk verkopen via Bol.com? Bereik in een keer miljoenen consumenten door jouw producten kosteloos aan te bieden op Bol! Als ondernemer wil je dat jouw product het liefst zo vaak mogelijk wordt verkocht. Door deze producten alleen op je eigen website aan te bieden, ben je als ondernemer erg beperkt. De kans is namelijk erg klein dat jouw website maandelijks miljoenen bezoekers trekt. Wanneer je op zoek bent naar een manier om te schalen, raden we je aan om zakelijk te gaan verkopen via Bol.com.

Amazon FBA

Meer omzet en winst behalen op Bol?

Ecomrocket heeft jarenlang succesvol ervaring met het helpen van verkopers op bol.com. Besteed je content uit aan echte professionals en zie je verkopen stijgen!

Amazon FBA

Goed gevonden via Bol

Bol geeft aan veel tijd, geld en aandacht te besteden aan zoekmachineoptimalisatie. De kans dat jouw product(en) snel gevonden worden n.a.v. een zoekresultaat op Google (naar de listing op Bol.com) is daarmee erg groot!

 

Bij Ecomrocket helpen we kleine en grote merken

De voordelen van zakelijke verkopen via Bol.com

Er zijn verschillende voordelen aan het zakelijk verkopen via Bol.com. We hebben de belangrijkste voordelen voor je in kaart gebracht:  

  • Groot bereik: Bol.com is een van de grootste online marktplaatsen in Nederland en België, waardoor je toegang krijgt tot een groot aantal potentiële klanten. Bol.com geeft zelf aan dat de website maandelijks meer dan 100 miljoen keer (!) bezocht wordt.
  • Merkzichtbaarheid en vertrouwen: Door je producten op bol.com aan te bieden, profiteer je van de sterke merknaam en het vertrouwen dat consumenten in dit platform stellen.
  • Gebruiksvriendelijk platform: Bol.com biedt een gebruiksvriendelijk platform voor het beheren van je producten, bestellingen en klantenservice. Dit maakt het eenvoudiger om je online verkoop te beheren.
  • Logistieke ondersteuning: Met de optie ‘Logistiek via bol.com’ kun je de opslag, verpakking en verzending van je producten aan bol.com overlaten, wat tijd en moeite bespaart.
  • Geautomatiseerde processen: Bol.com biedt verschillende tools voor voorraadbeheer en prijsstelling, waardoor je bedrijfsprocessen efficiënter kunt maken.
  • Data en inzichten: Je krijgt toegang tot waardevolle data en inzichten over je verkoopprestaties, klantgedrag en markttrends, wat kan helpen bij het nemen van strategische beslissingen.
  • Marketing en promotie: Er zijn verschillende marketingtools en promotiemogelijkheden beschikbaar op bol.com, waarmee je je producten kunt uitlichten en de verkoop kunt stimuleren.
  • Klantenservice: Bol.com biedt ondersteuning bij klantenservice, wat kan helpen om de klanttevredenheid te verhogen en de werkdruk te verlagen.
  • Flexibiliteit: Je kunt gemakkelijk nieuwe producten toevoegen of je aanbod aanpassen, wat je de flexibiliteit geeft om snel in te spelen op marktveranderingen.
  • Netwerk van partners: Door deel uit te maken van het bol.com netwerk kun je ook samenwerken met andere verkopers en partners, wat nieuwe zakelijke kansen kan bieden.

Is er een addertje onder het gras?

We gaven in de intro van dit artikel aan dat het als ondernemer gratis is om jouw producten aan te bieden op Bol.com. Uiteraard doet Bol dit niet helemaal voor niets. Zij verdienen namelijk op het moment dat jij zakelijk verkoopt via Bol.com. Voor elke verkoop die je maakt, sta je een commissie af. Ga je zakelijk verkopen via Bol? Houd er dan rekening mee dat er met vaste en variabele commissies wordt gewerkt.

Zakelijk verkopen via Bol? Val op met je listing!

Zakelijk verkopen via Bol is de laatste jaren steeds populairder geworden onder ondernemers. Je bent zeker niet de enige die zijn producten plaatst op het platform. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van een geoptimaliseerde listing. Bij Ecomrocket helpen we je onder andere met het maken van een geoptimaliseerde afbeelding.

Een voorbeeld hiervan is rechts te vinden.

Voor bewerking door Ecomrocket:

Als potentiele klant zie je niet direct dat het een zaklamp betreft. Ook is er gebruik gemaakt van een saaie witte achtergrond en krijg je als potentiele koper geen  goede reden om het product te kopen.

Na bewerking door Ecomrocket:
Wij hebben het product een stuk spannender gemaakt door te letten op het kleurgebruik en het benoemen van de voordelen van het product. Dat converteert veel sneller!

TradeRB zaklamp beforeProductafbeeldingen bol.com Voorbeelden Tech Electronica Zaklamp 1

Geloof niet alleen ons

Wouter Diederen
Wouter Diederen
2023-07-15
Ontzettend sterke listings gemaakt. Conversie hoger dan gemiddeld en erg veel eenheid van design. Instructies worden goed begrepen en aanpassingen snel verwerkt. Enorm tevreden!
Sander Verburg
Sander Verburg
2023-07-15
Luistert goed naar wat je wil en is zeer creatief
Bloosy Love
Bloosy Love
2023-07-14
Snelle service. Goede kwaliteit. En een makkelijke communicatie!
Robin De groene
Robin De groene
2023-06-13
Mooie listing gemaakt en super snel, top!
Tieskeee
Tieskeee
2023-05-22
Geweldige service, Bart met zijn team maakt super listings. Aanrader.

Maak vrijblijvend kennis met ons

Vragen? Of maak je liever met ons kennis
door middel van een videogesprek?

Scroll naar boven